maandag 3 februari 2014

Yes!!

Vanmiddag om 12:08 zijn Lex en Storm geland in Noorwegen en een klein uurtje later kreeg ik de eerste foto van Storm op Noorse bodem. Lex meende dat hij wat last van zn oortjes had maar verder oogte hij gewoon happy.


En gisteren plaatste Tjeerd dit nog op Facebook: Vandaag hebben we Storm zijn afscheidsknuffel gebracht. Morgen begint de kleine man aan een lange reis, het begin van een nieuw leven samen met zijn nieuwe baasjes in Noorwegen Tessa en Lex. Mooie lieve Storm we hebben je meegemaakt vanaf week 1, Eerste zoon van Elwood je zult een byzonder plekje houden in ons hart. Heel veel plezier bij je nieuwe baasjes , Met een paar maanden zien we je weer. Jan en Jenny van Dijk, Jullie hebben dit kleine manneke de best denkbare start van zijn leven kunnen geven. Door omstandigheden extra lang bij jullie gebleven. Morgen wordt voor jullie een moeilijke dag. Maar ook jullie weten dat hij in goede handen is.


Bovenstaande kan ik natuurlijk alleen maar beamen, want Storm heeft een fantastische start gehad, en aan ons de taak om op dezelfde voet verder te gaan zodat hij uitgroeit tot een gezellig en ondeugende volwassen Beagle.

Gisteren was er nog een familiereunie in Roden, Elwood en Bo kwamen op bezoek en hebben heerlijk met elkaar gestoeit en gespeeld. Alinda had de laptop mee, dus Liam, Noƫlle en ik konden ook even live meegenieten.



 BO


 STORM
 DJYMA
 ELFIE
 Skypen met papa en Storm
 Familie Whoop! Ben benieuwd of dit in juli ook nog steeds past hihi

 Ga maar slapen broertje, wij passen wel op.

Dus jij bent mijn nieuwe baas, hmmm even ruiken hoor
Pracht plaatje van Djyma, haar blik zegt genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten