maandag 10 februari 2014

Een week in Noorwegen

Wat vliegt de tijd, een week geleden zaten we met zn allen in spanning om Storm en zijn grote reis, en nu dartelt hij vrolijk rond ik ons huis, en voelt het alsof hij hier altijd al is geweest.

Wat heeft die eerste week ons allemaal gebracht. Vooral veel lol en knuffels. We merken goed dat hij echt even zijn draai moest vinden, was de eerste dagen vooral veel bij Lex in de buurt, maar vanaf dag 1 is hij maatjes met Noëlle. Waar zij is, is Storm. Ze spelen samen, maar hun favoriete bezigheid is samen bankhangen en slapen. Dit levert ontzettend vertederende plaatjes op. Die nodig mensenhart laat smelten. We vinden het dan ook bijzonder om te zien hoe een pup van 4 maanden zich aanpast aan een meisje van bijna 3 jaar. Ze zijn zo lief met elkaar.




Zodra Noëlle op de bank klimt nadat ze thuis komt van de barnehage of gewoon moe is, duikt Storm naast haar. Het is gewoon prachtig om te zien die 2.

Liam is wat meer op zichzelf, is momenteel vooral met films en spelletjes bezig (zucht...) en vind dat drukke gedoe van Billy en Storm samen niet zoveel aan, maar is wel erg betrokken met de hondjes. Vanochtend bijvoorbeeld toen ik hun weg zou brengen en Storm en Billy thuis bleven liet Storm luid en duidelijk horen dat hij het daar niet mee eens was, en Liam vond dat maar niks, arme Storm. Dus hij mocht hem nog een snoepje geven, en daarna gingen we echt weg.

Vrijdag is Lex samen met Storm naar de dierenarts geweest, dus eerst weer 3 kwartier in de auto, eenmaal in Florø moest hij eerst even gauw een handdoek kopen om Storm af te drogen want die zat wederom onder het kwijl, arm ding vind auto rijden nog steeds niks aan. Bij de dierenarts is zijn chip geregisteerd en heeft hij zijn laatste wormenkuur rondom de import gehad. Poemeltje mocht ook nog even op de weegschaal, 8.8 kilo dus nagenoeg niet gegroeid in een week, maar hij kan het hebben.

We merkten ook dat Storm na een paar dagen zelf zijn rust pakte en na het spelen gewoon lekker ging liggen slapen. Verder is het ook mooi om te zien hoe hij en Billy meedraaien met ons ritme hier in huis. Zodra de kids op bed liggen en Lex en ik klaar zijn met opruimen, ploffen de hondjes bij ons op de bank en komen ze er de hele avond ook niet meer vanaf. Billy vind het alleen niet zo eenvoudig om mij te moeten delen en laat dan van zich horen, maar geeft zich vaak ook gauw gewonnen en gaat in zijn mand liggen terwijl Storm dan bij mij kruipt..



Storm is een enorm knuffeldier, en dat past precies hier in huis, want wij houden van knuffelen!

We hebben een paar goede dagen gehad wbt zindelijkheid, maar vandaag gooit hij er met de pet naar, ach we pakken het vandaag gewoon weer vol goede moet op. Ik ben deze week bij huis en hoop dat we eind deze week een droge dag hebben.

Gisteren ben ik samen met Billy en Luna aan de wandel geweest, even lekker stevig de pas erin en een ronde van 5 kilometer gemaakt. Het waaide zo enorm hard dat ik amper een foto kon maken omdat mn telefoon zoveel wind vind. Prachtig om te zien wat de wind met Billy's vacht doet.

Lex is daarna nog met Storm eruit geweest, op zijn facebook staat er een mooi filmpje van.


Kortom, wij genieten met volle teugen van Storm en zijn streken en zijn nieuwe vriendjes die hij hier in huis heeft gemaakt.

Zzzzz...

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk verslag, wordt je gewoon vrolijk van. Hij heeft zijn plekje bij jullie wel gevonden!!! Geniet lekker van hem!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk verslag! Erg fijn dat Storm zich helemaal bij jullie thuis voelt.

    BeantwoordenVerwijderen