vrijdag 3 januari 2014

11 weken

11 weken geleden kwamen Storm en zijn zusjes Bo en Djyma ter wereld.

Inmiddels is Bo verhuist naar halfzus Nikkie, en maken Storm en Djyma samen de boel onveilig in Roden. We hadden gehoopt het nieuwe jaar te kunnen inluiden samen met Storm, maar zoals bekend ging dat helaas niet door.

3 februari zal Storm eindelijk kennis maken met ons 4-en en Billy. We hebben er zo vreselijk veel zin in, het aftellen gaat gelukkig vanzelf, maar duurt wel een beetje lang nu.

Momenteel is Storm een beetje ziek, hij heeft kennelhoest opgelopen. Dus een antibiotica kuur gekregen van de dierenarts, die godzijdank net is afgelopen wanneer hij zijn rabiës inenting moet halen. Anders was het weer bal geweest. Wanneer Storm dan eindelijk hier is heeft eerst Lex een week vrij, en daarna ik. Zo kan de kleine man lekker acclimatiseren in Noorwegen, aan ons wennen en vriendjes worden met Billy.



Storm en Djyma mochten mee tijdens het kerstdiner op de Noorderkroon, tijdens het toetje mochten ze even komen socializen, en Storm liet zien dat hij een echte beagle is ;)



Liam heeft de mand voor Storm uitgekozen, deze kwam van de week met de post. Even naast die van Billy neer gelegd, die heeft hem uitgetest voor Storm, hij ligt heerlijk!


Noëlle legde haar Woody er ook al even in ;)



De afgelopen weken zijn Billy en ik helaas niet de bergen in geweest. Het is niet winters, maar herfst op 200% hier in Noorwegen. Tempraturen liggen rond de 10 graden, enorme harde wind en regen. Dat betekend dus dat de stenen glad zijn en het nat en guur is. Nu houden we het dus bij wandelingen in Svelgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten